F-Cupin päätösosakilpailu ajettiin Hartolassa 8.10. Joutsan Urheiluautoilijoita kilpailussa edustivat tällä kertaa karttureina junioreissa Sami Kangas ja nuorissa Otto Järvinen. Kangas luki nuotteja jyväskyläläiskuljettaja Vesa Kahelinille, ja kaksikko ajoi luokassa 18 kahdeksanneksi. Järvinen toimi heinolalaisen, vasta 15-vuotiaan Kasper Hirvikosken kartturina luokassa 29. Järvinen ja Hirvikoski ajoivat luokassaan toiseksi, jääden voittajasta reilun minuutin.

Otto Järvinen osallistui sunnuntaina 9.10. jokamiesluokan kilpailuun Vesivehmaan radalla Vääksyssä. Järvinen aloitti Fordillaan ajot evk-luokasta, sijoittuen kuudenneksi. Kisassa päästiin ajamisen makuun, kun semifinaaleiden jälkeen Järvinen haki vauhtia sijoituserästä, josta oli nousu finaaleihin.

B-finaalissa jatkopaikoista kamppaillessa Järvisen autosta tippui peräkontin luukku. Sääntöjen mukaan lähtöön osallistuvassa autossa tulee olla luukut ja ikkunat paikallaan. Tämä esti osallistumisen A-finaaliin ja Järviselle kirjattiin 6.sija. Yleisessä luokassa Järvinen ajoi 19. sijalle.

Jonna Keihäsniemi