Flanelsin miehet avasivat sarjakautensa Sisä-Suomen 5.divisioonassa Jyväskylässä 2.10. Miesten joukkueen kokoonpano on hieman vaihtunut edelliskaudesta, kun naapuriseura PePon riveistä saatiin mukaan neljä pelaajaa.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli sarjan uusi joukkue Kuukka Gunners, joka ei saanut peliään kulkemaan vielä tässä kohtaa. Ottelun toisella puoliskolla testattiin ylivoimaa, kuten myös alivoimaa. Lopputuloksena selkeä voitto Flanelsille lukemin 10–1.

Toisessa pelissä kohdattiin tuttu Hanka. Jos viime kaudella Flanels oli pelillisesti välillä selvästikin edellä, niin tälle kaudelle Hankasalmella on tultu ihan eri ilmeellä. Kova tiivis puolustus ja nopeat vastahyökkäykset olivat myrkkyä, eikä oranssipaidat saaneet luotua juurikaan vaarallisia tilanteita. Ainoastaan kaksoisedustuksella Happeessa pelaava junioritähti Aapeli Karppinen onnistui kertaalleen maalinteossa. Loppulukemat 4–1 jättävät pohdittavaa tulevaa varten.

Ilari Suuronen

Yläkuva: Viime kauden tapaan miesten joukkue jatkaa pelaamista Sisä-Suomen tutussa 5. divisioonassa.

Tagged with →