”Palasin juuri pari päivää sitten koti-Suomeen kesän pisimmältä harjoitusleiriltä, joka kesti yhteensä seitsemän viikkoa. Se toteutettiin kahdessa eri maassa ja kolmella eri paikkakunnalla. Reissata on siis saanut. Ensin oltiin maajoukkueen kanssa kaksi viikkoa Saksassa Ruhpoldingissa, jossa kisattiin myös kesä MM-kilpailut. Tekemiseni oli nousujohteista ja viimeisessä kisassa pääsin jo top 10 joukkoon ja yhden sijan päähän kukituksesta. Noiden kisojen tulosten perusteella kesä on mennyt hyvin ja aikataulussa ollaan talvea kohti. 

Seuraavaksi siirryttiin kolmeksi viikoksi Italiaan Livignoon omalle leiripätkälleen ja siitä vielä kahdeksi viikoksi Anterselvaan maajoukkueleirille. Yhteensä siis viisi viikkoa korkean harjoittelua ja nyt on taas helppo hengittää täällä matalalla. Leiritykset onnistuivat hyvin ja nyt palautellaan hetki taas ennen seuraavaa leiriä, joka onkin sitten jo lumileiri Vuokatissa. 

Kotimaan kisakauden alkuun on viisi viikkoa ja maailmancup pyörähtää käyntiin Kontiolahdella kahdeksan viikon kuluttua. Eli harjoituskautta ei ole enää paljoa jäljellä. 

Mukavaa syksyn jatkoa!”

Suvi Minkkinen

Yhteistyö jatkuu Joutsan Seudun kanssa

Kerrottakoon tässä samalla, että yhteistyökuviomme saa jatkumoa Suomen ampumahiihtomaajoukkueeseen kuuluvan, Joutsan Pommia kotimaassaan edustavan Suvi Minkkisen kanssa. Tämän myötä saamme lukea Joutsan Seudusta myös muutaman viikon päästä käynnistyvän kilpailukauden 2022–2023 aikana Suvin kuulumisia.

Toivotamme Suville onnistumisia, menestystä ja kovasti tsemppiä tulevan talven koitoksiin!

Marko Nikkanen

Yläkuva: Suvi Minkkinen treenaamassa ammuntaa leirillä Italian Livignossa.

Tagged with →