Joutsan kunnanhallitus on päättänyt palauttaa Joutsan kunnan vuosille 2023–2025 tehdyn teknisen ja ympäristöosaston investointisuunnitelman tekniselle lautakunnalle uudelleen käsiteltäväksi.

Syynä on se, että lautakunnan päätös hyväksyä investointisuunnitelma ja esittää sen hyväksymistä edelleen kunnanhallitukselle ja -valtuustolle syntyi lautakunnan syyskuun lopulla pitämässä kokouksessa virheellisessä järjestyksessä, koska päätöksentekoon osallistui esteellinen henkilö.

Kyseessä oli lautakunnan jäsen Jarmo Liukkonen (kesk.), joka asuu erään investointikohteiden listalla mainitun tien vaikutusalueella ja on lausunut asiasta kuulemiskierroksen yhteydessä. Näin ollen kunnanhallitus päätti palauttaa asian takaisin tekniseen lautakuntaan, jotta esteellisyys voidaan siellä oikaista.

Tarja Kuikka