Flanelsin naiset avasivat sarjakautensa Sisä-Suomen 3. divisioonassa Jyväskylässä lauantaina 24.9. Kauden avausottelussa kohdattiin Valo Jyväskylästä. Peli oli tasaista ja kolmanteen erään siirryttiin tilanteessa 2–2. Molemmilla joukkueilla oli hetkensä, mutta selkeää paremmuutta ei tahtonut löytyä. 3. erässä tehtailtiin useampi maali ja lopulta flanelsittaret puolustivat johtoasemassa taidokkaasti ja nappasivat voiton lukemin 4–3.

Toisessa pelissä vastaan asettui KuuMat, jonka kanssa Flanels on kamppailut tasaväkisesti viime kausina. Pallonhallinta oli vaihdosta toiseen Flanelsilla, vastustajan pystyessä ainoastaan ajoittain vastahyökkäyksiin. Tämän seurauksena taululla oli 0–4 lukemat reilun 21 peliminuutin jälkeen.

Loppupelistä ei muodostunut enää kilpailua sarjapisteistä, koska sen verran hyvin peli oli Flanelsin hallussa. Lopputulos 3–7 ja täydet neljä sarjapistettä ennalta vaikeaksi oletetusta sarja-avauksesta.

P15- joukkue aloitti sarjakautensa Sisä-Suomen P15-kilpasarjassa sunnuntaina 25.9. Jyväskylässä. Flanelsin joukkue oli ilmoitettu haastajasarjaan, johon joukkueita ei ilmoittautunut tarpeeksi. Niinpä tänäkin syksynä samassa alkusarjassa pelaavat sekä haastaja- että kilpasarjaan ilmoittautuneet.

Ensiksi vastaan asettui Kangasalan Urheilijat, jonka kanssa noustiin hienosti tasoihin. Vasta viimeisellä minuutilla vastustaja onnistui tekemään ratkaisevan maalin. Kauden avauspelistä lopputuloksena kirvelevä tappio lukemin 6–5.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Tampereen Classic, jota vastaan ottelu päättyi kolmannessa erässä ennen varsinaista peliaikaa maalieron tullessa täyteen; loppulukemat Classicille 13–1. Upeana onnistumisena mainittakoon, että Flanelsin ainoan maalin Classicia vastaan teki joukkueen nuorin, vuonna 2011 syntynyt Topi Huikko!

Myös 2011–2013-syntyneiden junioreiden sarjakausi käynnistyi Seppä-liigassa sunnuntaina 25.9. Jyväskylän Hipposhallissa. Ensimmäisessä ottelussa Flanels voitti Lepän P12 punaiset lukemin 6–2. Toisessa ottelussa O2JKL P12 Vaajakoski kaatui numeroin 5–14.

Vesa Kuurne, Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Flanelsin naiset avasivat sarjakautensa Jyväskylässä kahdella voitolla.

Tagged with →