Motocrossin seurajoukkueiden Suomen mestaruusajot järjestettiin Heinolassa 24.9.2022. Joutsan moottorikerhoa mestaruusajoissa edusti yksi kolmen kuljettajan joukkue junioreiden MX65-luokassa. Joukkueessa ajoivat Eeli Pykäläinen, Veikko Huikko ja Oliver Reponen. Joukkue sijoittui yhteistuloksissa komeasti sijalle 20. Jokainen kuljettaja pystyi nostamaan tasoaan ja nopeuttaan tässä kauden tärkeimmässä kilpailussa.

Samalla tehtiin moottoriurheilussa seurahistoriaa, koska kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun saatiin motocrossissa junioreisen joukkue Joutsasta MX65 -sarjaan. Nyt alkaa moottorikerhon junioreilla valmistautuminen ensi kauden MX-Liigaan ainakin neljän kuljettajan voimin MX65 ja MXC-luokissa.

Pekka Huikko

Joutsan moottorikerhon kolme juniorikuljettajaa osallistuivat viikonloppuna joukkueena Suomen mestaruusajoihin Heinolassa.