Nelostien parannushankkeeseen liittyvät päällystystyöt käynnistyvät Hartolan ja Joutsan välillä ensi maanantaina. Päällystystöitä tehdään Väyläviraston mukaan kahdella tieosuudella.

Maanantaina työt aloitetaan Rusintien eteläisen liittymän ja kiertotien pohjoispään välillä. Luvassa on muutoksia kaistajärjestelyihin, ja liikennettä ohjataan työmaa-aikaisilla liikennevaloilla. Työalueella on voimassa alennettu nopeusrajoitus. Päällystystöiden arvioidaan kestävän tieosuudella kolme viikkoa eli lokakuun puoliväliin saakka.

Maanantaina 10. lokakuuta alkavalla viikolla päällystystöitä aletaan tehdä Nelostiellä kiertotien pohjoisen pään ja Kettuvuoren välillä. Väyläviraston mukaan päällystystyöt tehdään rakenteilla olevalla valtatiellä, ja ne eivät aiheuta haittaa kiertotietä kulkevalle liikenteelle. Syvänteentien liittymästä on kulku työmaan yli kiertotielle. Tämän osuuden päällystystöiden arvioidaan kestävän kaksi viikkoa.

– Päällystystöitä tehdään maanantaista perjantaihin ja ne pyritään ajoittamaan ruuhka-aikojen ulkopuolelle. Työt aiheuttavat muutoksia kaistajärjestelyihin, ja liikennettä ohjataan työmaa-aikaisilla liikennevaloilla, kertoo Juha-Pekka Hämäläinen Väylävirastosta.

Myös jälkimmäisellä tieosuudella on päällystystöiden aikaan voimassa alennettu nopeusrajoitus.

Tarja Kuikka

Tagged with →