Joutsan kunnan perusturvajohtajana työskentelevä Anna-Maija Kääriäinen on hakenut kahta Keski-Suomen hyvinvointialueen johtavaa virkaa. Kyse on strategiajohtajan virasta ja palvelutuotannon tukipalvelujohtajan virasta.

Ensin mainittua haki hyvinvointialueen asiasta julkaiseman tiedotteen mukaan hakuajan puitteissa 19 henkilöä, viimeksi mainittua 13 henkilöä. Molemmat uudet viranhaltijat on tarkoitus valita lokakuun aikana.

Lisäksi Kääriäinen hakee Tammelan kunnanjohtajan virkaa. Paikka tuli hakuun Tammelan entisen kunnanjohtajan irtisanouduttua virasta. Alkuperäiseen määräaikaan mennessä virkaa haki 21 hakijaa, mutta sittemmin Tammelan kunnanhallitus päätti jatkaa vielä hakuaikaa.

Kääriäinen on toiminut Joutsan perusturvajohtajana vuodesta 2019.

Tarja Kuikka

Kuva: JS Arkisto / Tarja Kuikka