Joutsan teknisen johtajan virkaa haki 7 henkilöä viime perjantain määräaikaan mennessä. Seuraavalla viikolla on tiedossa haastatteluja. Valinnan ajankohta ei ole tiedossa.

Hakeneet: Jalo Aminoff, ikä 60 vuotta, asuinkunta Helsinki, tutkintonimikkeet: maatalous- ja metsätieteiden tohtori, diplomi-insinööri; puunjalostustekniikka. Tuomas Jokipii, 52, Jyväskylä, tekniikan lisensiaatti; logistiikka ja tuotantotalous, opettajaopintoja, diplomi-insinööri; yhdyskuntatekniikka, laskentatoimen yo-merkonomi. Asko Mallat, 58, Kouvola, LVI-insinööri, johtamisen erikoisammattitutkinto. Terhi Mikkilä, 51, Jyväskylä, insinööri; ympäristötekniikka, laboratorioanalyytikko, kemian laborantti, ylioppilas. Arttu Mönkölä, 31, Jyväskylä, insinööri; ylempi AMK, insinööri. Pekka Takku, 62, Kouvola, diplomi-insinööri, insinööri. Jarmo Ylivainio, 50, Lahti, diplomi-insinööri, insinööri; AMK, ylioppilas.

Janne Airaksinen

Tagged with →