Joutsan kunta jatkaa ampumahiihtäjä Suvi Minkkisen sponsorointia myös kaudella 2022–2023. Kunta on toiminut joutsalaislähtöisen, Joutsan Pommia edustavan Minkkisen sponsorina aiemminkin, viimeksi viime kaudella 4.000 euron arvoisen yhteistyösopimuksen merkeissä. Tulevalla kaudella sopimuksen arvo on 5.000 euroa.

Uuden sopimuksen myötä kunta toimii 27-vuotiaan Minkkisen pääsponsorina. Sopimus edellyttää ampumahiihtäjältä kunnan näkyvyyden edistämistä ja sitä, että hän on käytettävissä yhteistyötilaisuuksissa sekä osallistuu kunnan somemainontaan. Pääyhteistyökumppanina kunta saa näkyvimmän paikan Minkkisen kilpailuvarustuksessa eli aseen valjaissa etupuolella.

Minkkinen on kilpaillut ampumahiihdossa vuodesta 2007 lähtien, viimeiset seitsemän vuotta kansainvälisellä tasolla ja sitä aiemmin maailmancup- ja arvokisatasolla. Hän on edustanut Suomea PeyongChangin sekä Pekingin olympialaisissa.

Yhteistyön jatkamisesta Minkkisen kanssa päätti Joutsan kunnanhallitus.

Tarja Kuikka

Kuva: JS Arkisto / Markku Parkkonen