Yleisö voi seurata Ilmavoimien Baana 22 -sotaharjoitusta erillisiltä katselualueilta, jotka sijaitsevat sotilasalueen ulkopuolella, ja joista kerrotaan myöhemmin tarkemmin.

Jo nyt tiedetään, että lähin parkkialue yleisölle on Talomuseolla (Museotie 2). Pysäköintiä tienvarsille tulee ehdottomasti välttää. Yleisöä kehotetaan tulemaan paikalle mahdollisuuksien mukaan kävellen.

Suljettu tieosuus Yrittäjäntiellä ja itse maantietukikohta ovat harjoituksen ajan vartioitua sotilasaluetta, jonne yleisöllä on pääsy kielletty.

Janne Airaksinen

Yläkuva: Oheista Ilmavoimien karttakuvasta selviää vaara-alue (samalla myös sotilasalue) sotaharjoituksen aikana. Eniten se vaikuttaa liikennöintiin Yrittäjäntiellä, ja tämä liikenne ohjataan kulkemaan muuta kautta. Keskellä kuvaa oleva punakattoinen rakennus on Grundfos Environment Finland Oy Ab:n käytössä, ja ylinnä oleva rakennus tunnetaan puolestaan Rametko-hallina.

Tagged with →