Luhangan kunta tilaa kiinteistöverotiedot syksyllä ja antaa tarkastuslautakunnalle mahdollisuuden tutustua tietoihin, päätti asiasta 29.8. kokoontunut kunnanhallitus.

Tarkastuslautakunta päätti kesäkuun kokouksessaan pyytää kunnanhallitusta valtuuttamaan silloin vs. kunnanjohtajana toiminutta Risto Salosta tilaamaan vuoden 2022 kiinteistöverotiedot. Samalla lautakunta pyysi kunnanhallitusta huolehtimaan siitä, että kiinteistöverotiedot ovat tarkastuslautakunnan käytettävissä ajalla 21.11.-9.12.2022, jolloin Verohallinnosta on saatavissa kootusti kaikki tätä vuotta koskevat kiinteistöverotiedot.

Kunnanhallitus käsitteli kokouksessaan tarkastuslautakunnan toimittaman vastineen, lisäselvityspyynnön sekä dokumentit. Kunnanhallitus teki käsittelyn jälkeen päätöksen, että tarkastuslautakunnan toimittamassa vastineessa, lisäselvityspyynnössä sekä dokumenteissa ei ole esitetty mitään sellaista uutta tietoa, jota ei olisi otettu huomioon kunnanhallituksen 6.6. hyväksymässä kunnanjohtajan vastauksessa selvityspyyntöön.

Jonna Keihäsniemi

JS 25.6.2022 Kiinteistöverotiedot pyydettiin tilattavaksi uudelleen

JS 15.5.2022 Luhangan kiinteistöverotietosoppa paisuu

JS 5.5.2022 Kiinteistöverotiedot pidetään edelleen salassa Luhangan tarkastuslautakunnalta

JS 26.3.2022 Verohallinnon toimittamia tietoja pimitetään Luhangan tarkastuslautakunnalta