JoSePa P13, 18.8. Petäjävesi.
JoSePa – FC Saarijärvi 2–0 (1–0)
Maalit: Eetu Kasakkamäki ja Urho Soilu.
Maalissa Olavi Laitinen pelasi nollapelin torjumalla lukuisia kertoja.
Valmentajan kommentti: Pelasimme liikaa keskikaistalla ja peli puuroutui ja helpotti vastustajan puolustamista. Olimme kuitenkin viimeistelyssä terävämpiä.

JoSePa – Huima 5–0 (3–0)
Maalit: Eetu Kasakkamäki 3, Urho Soilu ja Olavi Laitinen rp.
Valmentajan kommentti: Joukkue pelasi ehkä kauden parhaan pelinsä. Pelattiin nyt laitojen kautta, joissa nopeat laitapelaajat Otso Seppälä, Miska Lahtinen ja Niilo Hentinen olivat liian liukkaita vastustajan puolustukselle. Eetun maaleista kaksi tuli vapareista ja Olavi maalivahtina sai vetää rankkarin sisään. Koko joukkue pelasi hyvän ottelun.

JoSePa P9, 27.8. Jämsä.
JoSePa – Jilves 5–5 (4–1), JoSePa – Kisa 7–3 (4–1)
Maalintekijöitä ei näissä peleissä merkata.
Valmentajan kommentit: Kauden teemana on ollut pelin avaaminen ja syöttely. Näissä mennään koko ajan eteenpäin ja ajoittain nähdään varsin hienoja syöttökuvioita. Paljon on vielä tekemistä, mutta Jutilaa siteeraten mennään joukkueena eteenpäin.

JoSePa P13, 28.8. Jyskän tekonurmi.
JoSePa – PetPet 1–0 (0–0)
Maalit: Niilo Hentinen.
Valmentajan kommentit: Lähtökohtaisesti JoSePan olisi pitänyt laitella selvät lukemat taululle, mutta toisin kävi. Palloa hallittiin mielin määrin mutta se maalinteko. Vastustajan maalivahdista saatiin tehtyä sankari lukuisilla torjunnoilla. Yksi rangaistuslaukauskin epäonnistui. Onneksemme Hentisen Niilon vasemman jalan laukaus meni takatolpan kautta maaliin ja kolme pistettä meille.

JoSePa – FCV 3–0 (1–0)
Maalit: Eetu Kasakkamäki rp, Urho Soilu ja Niilo Hentinen.
Valmentajan kommentit: Sarjan kärkikamppailu oli alussa tasainen, mutta JoSePa otti pallonhallinnan itselleen. Maalipaikkoja tuhlailtiin taas solkenaan, mutta kolme kertaa onnistuttiinkin. Puolustus toimi ja taas kerran oma maali pysyi puhtaana.

Janne Pajunen

JoSePan P13-joukkue Jyskässä. Kuva: Anne Manninen.

JoSePan P13-joukkue Jyskän tekonurmella 28.8. Kuva: Anne Manninen.

Tagged with →