Marjotaipaleessa kuultiin viime lauantaina korkeatasoista musiikkia, kun kolme Suomen Kansallisoopperan tenoria konsertoi Maapirtillä. Joutsan Itäisen maa- ja kotitalousseuran järjestämä kolmen tenorin konsertti on kuulunut Maapirtin loppukesään jo muutamien vuosien ajan, mutta toisin kuin aiempina vuosina, tällä kertaa esiintyjäkolmikko oli hieman aiemmasta poikkeava.

Esiintymässä olivat aiempinakin vuosina kuullut Olavi Suominen ja Joonas Eloranta, mutta Jere Martikaisen sijaan tänä vuonna lavalla nähtiin korealainen Halim Shon. Tenoreita säesti pianolla Johannes Karhapää.

Konsertin ohjelmistossa oli parisenkymmentä kappaletta, aarioita oopperasta ja opereteista. Yleisöä oli paikalla hieman runsaat 80 henkeä. Konsertissa oli väliaikatarjoilu.

Tarja Kuikka

Kuvassa Halim Shon (vas.), Joonas Eloranta, Olavi Suominen ja heitä pianolla säestänyt Johannes Karhapää. Kuva: Tuula Lahtela