Kangasniementiellä sattui kolmen auton peräänajo viime keskiviikkona puolilta päivin. Onnettomuus sattui Tampinmyllyntien risteyksen läheisyydessä, kun Joutsan suunnasta ajanut kolmen auton letka lähestyi henkilöauton ja asuntovaunun ajoneuvoyhdistelmää, joka oli kääntynyt Tampinmyllyntieltä Kangasniementielle Joutsan suuntaan.

Päästäkseen Tampinmyllyntien risteyksestä maantielle pitkä ajoneuvoyhdistelmä joutui koukkaamaan maantiellä vastaantulijan kaistalle. Huomatessaan tämän ensimmäisenä letkassa vastaan ajanut autoilija hiljensi vauhtia. Ajoneuvoyhdistelmä pääsi suoristumaan kaistalleen ja ensimmäisenä letkassa ajanut välttyi törmäämästä siihen. Letkan toinen auto kuitenkin törmäsi ensimmäisenä ajaneen perään ja viimeisenä ajanut toisen auton perään.

Onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta. Jokaisessa autossa oli vain kuljettaja, ei matkustajia. Myös peltivauriot jäivät tilanteeseen nähden pieniksi. Letkan kaksi ensimmäistä autoilijaa pystyivät jatkamaan autoillaan edelleen matkaansa, mutta viimeisenä ajaneen auto sen sijaan vaurioitui niin, että se jouduttiin hinaamaan pois paikalta.

Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Tagged with →