Joutsan keskusta oli lauantaina täynnä moottoripyöriä, kun Tomi ”Lävi” Avikaisen järjestämä Joutsa Chopper Show toi kaiken kansan näytille rakenneltuja moottoripyöriä.

Yhdystien kupeessa olevan Valkoisen kartanon pihapiirin näyttelyyn tutustui huomattava määrä ihmisiä. Lisäksi jo pelkästään ympäröivän taajaman parkkialueilla oli nähtävää, sillä moni näyttelyvieras saapui Joutsaan asiaankuuluvasti ns. teeman mukaisella kulkuneuvolla.

Näyttelyn luokat olivat Chopper, HD Chopper Custom, Classic Custom, Cafe racer/Flat track, Hot rod/Custom Car, Bicycle ja Jury´s Choice. Yleisö pääsi äänestämään mielestään tyylikkäintä moottoripyörää, ja luokkien parhaita palkitaan siten, että kolmesta suurimmasta luokasta palkitaan kolme eniten ääniä saanutta ja muista luokista luokan eniten ääniä saanut.

Joutsa Chopper Show järjestetään nyt jo 19. kerran.

Janne Airaksinen

Lue lisää keskiviikon lehdestä!

Tagged with →