Nykysirkus viihdytti, huvitti ja nauratti Taidelaitos Haihatuksen pihanurmella sunnuntain helteisessä iltapäivässä. Mega Mad in Finland -sirkusteos esitettiin runsaalle yleisömäärälle, mikä yllätti myönteisesti myös Haihatuksen henkilökunnan.

Vaikka Joutopäivillä on monipuolisesti ohjelmaa neljälle päivälle, vielä sunnuntaina yleisöä riitti reippaasti erilaisiin tapahtumiin. Sirkus oli yksi monista Joutopäivien tapahtumista, jotka olivat suoranaisia yleisömenestyksiä.

Teoksessa paitsi esitettiin akrobaattista taituruutta, myös itseironialla hymyiltiin suomalaiselle mielenmaisemalle ja suomalaisuuden erikoisuuksille, urheilukisoista lavatansseihin.

Ilona Savitie

Kuva: Ulkomailla työskentelevistä sirkusammattilaisista koostuva Mad in Finland -kollektiivi saapui tänä kesänä koti-Suomeen esiintymään isolla kokoonpanolla.

Tagged with →