Tiukempien korona-aikojen rajoitukset ja ihmiskontaktien välttely on todellakin taakse jäänyttä elämää, ainakin tältä kesältä. Muuta johtopäätöstä ei voi tehdä, kun katselee paikallislehtemme raportointia yksin jo edellisen viikonlopun lukuisista tapahtumista. Monenlaista tapahtumaa on järjestetty, ja ihmisillä tuntuu olevan menohaluja pitkän rajoituskauden jälkeen.

Tuhti kesälehtemme tarjoaa lisäksi katsauksen kauemmaksi keskikesän suuntaan. On katusählyä, heinänniittotalkoota, Joutopäiviä, tanssia ja musiikkitapahtumia, veneretkeä ja taidetapahtumia, vain muutamia teemoja mainitakseni. Joutsan ja Luhangan kesä näyttää niissä parhaimpia puoliaan.

Luonnollisesti täytyy toivoa, ettei taudin kanssa tule takapakkia syksymmällä. Se ei ole hävinnyt, ja tästäkin todellisuudesta muistuttaa sivulla 12 oleva juttu koronarokotuksista.

Tagged with →