Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta, joka tapahtui Joutsan eteläpuolella Nelostiellä noin kello 10.00 perjantaina. Henkilöauto ja pikkubussi kolaroivat kääntymistilanteessa Jousitien ja valtatien liittymässä. Molemmat autot vaurioituivat törmäyksessä käyttökelvottomiksi.

Osallisena oli yhteensä 7 henkilöä, joista kukaan ei loukkaantunut vakavasti. Tilanne aiheutti liikennehaittaa erityisesti pohjoisen suuntaan ajettaessa, ja pelastustoimet olivat ohi puoleen päivään mennessä.

Pikkubussia ajanutta vuonna 1989 syntynyttä ulkopaikkakuntalaista naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Uutiseen lisätty 30.5.2021 kello 10.11 tieto siitä, että molemmat autot vaurioituivat käyttökelvottomiksi ja pikkubussin kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tagged with →