Ajankohtainen, viihdyttävä ja koskettavakin esitys nähtiin viikonloppuna Leivonmäellä, jossa Teatteri Kuhaus ja Viihdekuoro Karpalot esiintyivät yhdessä täysille katsomoille kahtena päivänä. Viikonlopun Kaunista ja kevyttä -esityksissä oli yhteensä noin 110 katsojaa.

Karpaloiden kuoro ja viihdemusiikki siivittivät Kuhauksen lyhyitä näytelmäpaloja, jotka olivat teräviä huomioita nykypäivästä, kaipauksesta ja rakkaudesta, hurmurihuijareista konsulentin koulutusmetodeihin. Esitykset olivat pääosin Kuhauksen omaa käsikirjoitusta.

Kuhauksen ohjaajana toimi Helena Gyldén. Kuoronjohtaja Sinikka Lahden sijasta sunnuntaina pianon takana istui Nina Salonen. Soittamassa olivat lisäksi Pekka Lehtonen ja Pekka Österberg.

Viihdekuoro Karpalot, Leivonmäki, Urheilutalo, Konsertti, Kuoro, Teatteri Kuhaus

Ilona Savitie

Kuvat: Teatteri Kuhaus ja Viihdekuoro Karpalot toteuttivat tunteita herättävän ja ajankohtaisen viihde-esityksen kahtena päivänä Leivonmäellä.

Tagged with →