Joutsan naiskuoro Anna-Liisa Liukkonen Äitienpäiväkonsertti

Joutsan Naiskuoron äitienpäiväkonsertti oli kertomus äideistä erilaisissa elämänvaiheissa. Konsertti oli kokonaisuus runoja ja laulua, ja yleisöä Joutsan kirkkoon saapui noin 30.

Naiskuoro jatkaa toimintaansa myös ensi lukuvuonna. Puulan seutuopiston tuntiopetuksena järjestettäviä naiskuoron harjoituksia pidetään lukuvuoden aikana viikottain. Mukaan otetaan myös uusia jäseniä.

– Naiskuorossa on pitkään yhdessä laulanut porukka, mutta todella mielellään otamme mukaan uusiakin! Laulamme vähintään kolmiäänisesti, ja osallistumisesta voi kysyä keneltä tahansa kuoromme jäseneltä. Moni tietää jo oman äänialansa, mutta siinä voi auttaa myös kuoronjohtaja Küllike Vaatmann, Joutsan naiskuoro ry:n puheenjohtaja Anna-Liisa Liukkonen summaa.

Ilona Savitie

Kuva: Joutsan naiskuoro kukitettiin äitienpäivän konsertin päätteeksi. Kuva: Mikko Hentinen