Joutsan yhtenäiskoulussa on ollut haettavana toistaiseksi voimassa oleva erityisluokanopettajan virka. Määräaikaan mennessä haussa olevaan virkaan tuli kolme hakemusta, joista kaksi kutsuttiin haastatteluun.

Haastattelun ja hakemuksen perusteella toistaiseksi voimassa olevaan Joutsan yhtenäiskoulun erityisopettajan virkaan valittiin Hanna-Maria Makkonen-Rossi. Makkonen-Rossi aloittaa virassaan 1. elokuuta.

Leivonmäen Kurkiauran koulun koulujohtaja ja luokanopettaja Jouni Lahti eläköityy virastaan tulevana kesänä. Koulu jatkaa edelleen kolmiopettajaisena ja koulussa tarvitaan luokanopettajaa sekä koulunjohtaja. Tällä hetkellä Joutsan yhtenäiskoulun opettajana toimiva Tero Nikkanen on antanut suostumuksensa sisäiseen siirtoon sekä todennut olevansa valmis ottamaan myös koulunjohtajan tehtävät hoidettavakseen.

Viranhaltijapäätöksellä hyvinvointi- ja sivistystoimenjohtaja päätti siirtää Tero Nikkasen yhtenäiskoulun opettajan tehtävästä Kurkiauran koulun luokanopettajan virkaan 1.8. alkaen. Nikkasen virka käsittää myös koulujohtajan tehtävät.

Jonna Keihäsniemi