Keski-Suomen hyvinvointialueen aluehallitus nimitti jäsenet useampaan maakunnalliseen neuvostoon tiistaina pidetyssä kokouksessaan. Aluehallitus nimesi jäsenet hyvinvointialueen nuoriso-, vanhus- ja vammaisneuvostoihin.

Hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon valittiin kaksi nuorta lähes kaikista maakunnan kunnista. Nuorisovaltuustoon nimettiin Joutsan edustajaksi Nella Lintunen ja Nina Rantanen. Luhanka ei ollut vielä tehnyt jäsenesitystään tiistain kokoukseen mennessä.

Puolestaan hyvinvointialueen vanhusneuvostoon saa jokainen kunta yhden jäsenen. Joutsan jäseneksi vanhusneuvostoon valittiin Reijo Hamina ja Luhangan jäseneksi Heikki Kiviniemi.

Myös hyvinvointialueen vammaisneuvostoon saa jokainen kunta yhden jäsenen kuntakoosta riippumatta. Joutsasta vammaisneuvoston jäseneksi valittiin Virva Teräväinen ja Luhangasta Heikki Kiviniemi.

Jonna Keihäsniemi