Joutsan koulukeskuksen avoimena olleiden rehtoreiden virkojen hakuaika päättyi kaksi viikkoa sitten. Rehtorin virkaa haki määräaikaan mennessä viisi henkilöä, apulaisrehtorin virkaa puolestaan kuusi henkilöä.

Rehtorin virkaa hakeneista kolme kutsuttiin etänä toteutettuihin haastatteluihin, apulaisrehtorin virkaa hakeneista haastateltiin kaksi. Haastatteluihin kutsuttiin ne hakijat, joilla oli kokemusta haettavaan tehtävään soveltuvista oppilaitoksen hallintotehtävistä. Haastatteluryhmän muodostivat hyvinvointi- ja sivistysjohtaja, kansalaisopiston rehtori sekä hyvinvointi- ja sivistyslautakunnan puheenjohtaja.

Hyvinvointi- ja sivistystoimenjohtaja valitsi viranhaltijapäätöksellä yhtenäiskoulun ja lukion rehtorin virkaan Ulpu Silvastin. Apulaisrehtorin virkaan hyvinvointi- ja sivistystoimenjohtaja valitsi Matti Miettisen. Molemmat aloittavat virassaan 1.8.2022.

Jonna Keihäsniemi

Kuva: JS Arkisto/ Tarja Kuikka