Varastohallin katto sortui lumikuorman painosta rakennuksen sisään Joutsenlammentiellä myöhään maanantai-iltana. Asia huomattiin vasta tänä aamuna.

Naapuri oli kuullut myöhään maanantai-iltana ison tömähdyksen ja arvellut sen olevan peräisin siitä, että hänen oman kiinteistönsä katolta oli pudonnut lumet alas. Hän ei ollut kuitenkaan käynyt tarkistamassa asiaa.

Varastohallin omistajan tultua tänään aamulla paikalle asian todellinen laita selvisi. Omistaja teki asiasta ilmoituksen hätäkeskukseen, ja paikalle saapunut palokunta eristi onnettomuusalueen siltä varalta, mikäli romahduksen jäljiltä ainakin toistaiseksi pystyyn jääneet seinät sattuisivat myöhemmin kaatumaan.

Hallissa oli onnettomuushetkellä työkaluja ja pienkalustoa, jotka jäivät romahtaneen katon ja lumikuorman alle. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.

Tagged with →