Tammijärven Tammen järjestyksessään jo 30. laturetki hiihdettiin viime lauantaina auringonpaisteessa. Hiihtoreitin lähtö tapahtui Luhangan koulun kohdalta ja määränpää oli Lempää. Koko reitin edestakainen pituus oli noin 30 kilometriä. Matkan varrella Karhukorven laavulla ja Tahkoharjussa oli itsepalvelumehutarjoilu. Määränpäänä toimineessa Erä-Iitissä oli tarjolla kuumaa mehua, makkaraa ja lettuja.

– Tapahtuma sujui erinomaisen hyvin ja keli oli meille kohdillaan. Ilahduttavaa oli nähdä liikkeellä niin joutsalaisia, mökkiläisiä kuin paikallisia runsaslukuisesti. On hienoa, että Joutsan seutukunnalla on tarjolla useampia latuja liikkujille. Arvioimme, että laturetkelle osallistui noin 150 kävijää, summasi järjestäjien puolesta Jyrki Heinonen.

Jonna Keihäsniemi

Tammijärven Tammen laturetkellä nautittiin auringonpaisteesta ja upeista laduista. Kuva: Tarja Kuikka.

Tagged with →