Henkilöauto ajautui lumipenkkaan Niemistenkyläntiellä Joutsassa viime viikon tiistaina hieman ennen iltaviittä. Autoa ajoi vuonna 1963 syntynyt joutsalaismies, jolla ei ollut kyydissään matkustajia.

Sivullinen hälytti onnettomuuspaikalle apua, ja paikalle saapunut poliisi puhallutti penkkaan ajaneen auton kuljettajan. Puhalluskokeen tulos oli 1,35 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa, eli promilleissa laskettuna karkeasti arvioiden noin kolme promillea.

Poliisi epäilee auton kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta. Kuljettaja selvisi onnettomuudesta loukkaantumatta.

Toinen epäily törkeästä rattijuopumuksesta kirjattiin Joutsassa viime lauantaina ABC-aseman parkkipaikalla iltayhdentoista aikoihin. Poliisi tapasi parkkipaikalle autollaan pysähtyneen, kertomansa mukaan ohikulkumatkalla olleen, vuonna 1999 syntyneen ulkopaikkakuntalaisen miehen, joka puhallutettiin.

Puhalluskokeen tulos oli 1,15 milligrammaa alkoholia per litra uloshengitysilmaa, eli promilleissa noin 2,5 promillea. Miehellä oli kyydissään kaksi matkustajaa.

Tagged with →