Joutsalaislähtöinen Veli-Matti Räsänen osallistui lauantaina Puulan hiihtoihin Kangasniemellä. Räsänen voitti kymmenen kilometrin perinteisen kilpailun, jossa oli kaiken kaikkiaan kahdeksan hiihtäjää.

– Tämä oli sopiva, nopeatempoinen normaalimatkan kisa tähän pitkien kisojen väliin. Rata oli helpohko, joten kovavauhtinen tasatyöntö korostui. Meno oli nihkeää ja puhditonta, mutta riitti silti mukavasti ykkössijaan heikosta tuntemuksesta huolimatta. Voitto maistuu toki aina hyvälle, toteaa Räsänen.

– Puulan kisa oli kuitenkin erityisesti mainio valmistava harjoitus ensi viikonloppuun, jolloin kisataan seuraava Visma Ski Classicsin osakilpailu Virossa. Ohjelmassa on tulevana sunnuntaina 63 kilometrin Tartu Ski Marathon. Lähdetään taistelemaan sinne hyvistä sijoituksista, jatkaa Räsänen.

Jonna Keihäsniemi