Joutsan palokunta kävi maanantaina Keski-Suomen pelastuslaitoksen ensihoitoyksikön kanssa pelastamassa ihmisen maastosta Suonteella Nurmaansaaressa. Pelastuslaitoksen tilannekeskuksen maanantaina iltapäivällä antamien tietojen mukaan henkilö oli ollut Nurmaansaaressa mökillä tekemässä jonkinlaista työtä, kun hän oli horjahtanut ja loukannut siinä itsensä.

Pelastuslaitoksen tilannekeskuksella ei ollut vielä maanantaina iltapäivällä tarkempia tietoja siitä, mitä henkilö oli ollut tarkalleen ottaen tekemässä.

Paikalla olleet muut henkilöt ilmoittivat asiasta hätäkeskukseen, jolloin paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen ensihoitoyksikkö ja Joutsan palolaitokselta moottorikelkka. Ensihoito tarkasti loukkaantuneen paikan päällä ja hänet vietiin kelkalla pois saaresta ja edelleen lääkäriin tarkistettavaksi.

Tagged with →