Osuuspankki Keski-Suomi kertoo tuoreimmassa tulostiedotteessaan, että OP Luhangan ja OP Keski-Suomen fuusio toteutuu 28.2.2022. Viime syksynä julkistetun yhdistymissuunnitelman mukaan fuusio oli suunnitteilla kuukautta myöhemmin 31.3.2022.

OP Keski-Suomen toimitusjohtaja Pasi Sorri sanoo, että yhdistymisen tarkan täytäntöönpanopäivämäärän aikaistuminen johtuu hankkeen teknisen toteutuksen päivämäärän valinnasta taseiden yhdistämiseen. Se on pankkien välisen sulautussuunnitelmien mukainen.

Palveluiden kerrotaan pysyvän entisenlaisina fuusion jälkeen.

– Ainostaan Tammijärven kassapalveluaika muuttuu toiselle päivälle. Uusi kassapalvelupäivä on perjantaina. Muutos tulee voimaan perjantaina 25.2.2022. Yhdistyminen ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä, heidän palvelunsa, tilinumeronsa ja niin edelleen jatkuvat nykyiseen tapaan, toteaa toimitusjohtaja Sorri.

Keski-Suomen Osuuspankin edustajiston kokous ja Luhangan Osuuspankin osuuskunnan kokous hyväksyivät pankkien yhdistymisen 7.9.2021. Yhdistymisen tavoitteena on parantaa asiakkaiden erityispalveluita ja turvata peruspalvelut.

Fuusion jälkeen OP Keski-Suomella on noin 130.000 asiakasta ja noin 82.420 omistaja-asiakasta. OP Luhangasta siirtyy OP Keski-Suomeen 4 työntekijää. OP Keski-Suomen henkilöstömäärä on tämän jälkeen keskimäärin 157 henkeä.

Janne Airaksinen

Yläkuvassa OP Luhangan Tammijärven konttori. Kuva: Tarja Kuikka.

Tagged with →