Martti Servo & Napander -orkesteri viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaansa. Juhlavuoden suunnitelmissa on lukkoon lyötynä uusi albumi sekä joulukuussa Helsingin Kulttuuritalossa vuoden huipentava Martti Servo & Napander 25–vuotisgaalakonsertti. Tällä tiedolla seutukunnalle keikkoja on luvassa kesällä ainakin Korpilahdelle ja Jyväskylään.

Vallitsevan tilanteen vuoksi juhlavuoden suunnitelmat saattavat vaihtua nopeasti, mutta yhtye on luvannut pitää kuulijat ajan tasalla muutoksista tiedottamalla.

– Juhlavuoden viettäminen tuntuu todella hyvältä. Juhlallisuudet ja Napander kokonaisuudessaan tuovat luottamusta ja uskottavuutta tilanteeseen kuin tilanteeseen, toteaa laulaja Martti Servo.

Studioon orkesteri suuntaa alkukesästä äänittämään levyä. Edellisestä albumista on ehtinyt vierähtää nelisen vuotta.

– Toistaiseksi aika on mennyt laulujen teossa ja kohtapuoliin sulkeudumme harjoitustiloihin sovittelemaan laulun palasia yhteen. Uskoisin, että palapelistä tulee mielenkiintoinen ja monipuolinen. Studioon mennään kesän korvalla, sitten vasta kokonaisuus selviää. Eli vielä en virka laulujen aiheista mitään, ne jäävät kuultaviksi, kommentoi Servo.

Jonna Keihäsniemi

Martti Servo & Napander esiintyi viime vuonna Joutorockissa. Kuva: JS Arkisto.

Tagged with →