Joutsan Pommin Suvi Minkkinen sijoittui keskiviikkona toiseksi parhaana suomalaisena 51:nneksi ampumahiihdon maailmancupin pikakilpailussa Saksan Ruhpoldingissa. Minkkinen ampui makuun täysin puhtaasti, mutta joutui pystypaikan jälkeen kahdelle sakkokierrokselle.

– Tänään oli hyvä alku kisaan hiihdollisesti ja ammunnallisesti. Pystyllä tuntui, että vähän kaikenlaisia ajatuksia oli liikaa päässä ja ei pystynyt keskittymään suoritukseen. Viimeinen ohilaukauksista oli ainakin tyhmä virhe, sen olisi voinut ampua tauluunkin, Minkkinen harmitteli.

– Toisaalta tänään oli kauden parasta hiihtoa. Toki tämä paikka myös sopii minulle ja se varmasti myös osittain näkyy kellossa, vaikka aina siihenkin täytyy myös hiihtää, jatkoi Minkkinen.

Minkkinen jäi lopulta kilpailun kärjestä reilut kaksi minuuttia. Samalla hän myös nappasi paikan sunnuntain takaa-ajoon.

– Takaa-ajopaikka on tietysti tärkein, että pääsee siellä taas uudestaan yrittämään. Kahdella sakolla takaa-ajoon pääseminenkään ei ole aina ihan itsestäänselvyys, summasi Minkkinen.

Jonna Keihäsniemi

Suvi Minkkinen onnistui nappaamaan keskiviikon pikakilpailusta itselleen paikan sunnuntain takaa-ajoon.

Tagged with →