Luhangan sivistystoimen palkinnon 2021 saajaksi on valittu kyläkauppias Jarno Ankerman. Valinnan tehnyt Luhangan hyvinvointilautakunta perusteli päätöstään hänen tekemällään työllä erilaisten tapahtumien järjestämisen parissa.

Ankerman on järjestänyt muun muassa Venetsialaiset, höyrylaivaristeilyn Päijänteellä ja Reeti-rallit. Palkinnon suuruus on 900 euroa, ja palkinto jaetaan hyvinvointilautakunnan ensi vuoden ensimmäisessä kokouksessa helmikuun alussa tulevana vuonna.

Luhangan Vuoden 2021 liikuntateko -palkinnon saajaksi valittiin Heta Huuskola. Huuskola on tunnettu hevosurheilumenestyksestään Montekypärät-kilpailusarjan voittajana. Huuskola palkitaan Scandic Laajavuoressa pidettävässä Keski-Suomen Urheilugaalassa pe 28.1.2022.

Janne Airaksinen

Yläkuva: Luhangan kyläkauppias Jarno Ankerman on valittu sivistystoimen palkinnon 2021 saajaksi. Kuva JS Arkisto/Janne Airaksinen