Huoltomieheksi esittäytynyt mies huijasi iäkkäältä naiselta rahaa viime viikon tiistaina Joutsassa. Mies oli tullut naisen asuntoon, kertonut olevansa huoltomies ja pyytänyt naiselta 50 euroa palohälyttimen paristojen vaihtamista varten. Nainen oli kertonut lompakkonsa olevan yöpöydän laatikossa ja sanonut, että mies voisi ottaa rahan sieltä. Mies oli ottanut rahan lompakosta.

Naisen aiottua soittaa veljelleen ja kertoa asunnossaan meneillään olevasta tilanteesta, huoltomiestä esittänyt mies oli poistunut paikalta naiselta ottamansa 50 euroa mukanaan. Puhuttua paristojenvaihtoa mies ei ollut tehnyt.

Joutsan poliisi haluaa muistuttaa tapauksen tiimoilta kansalaisia siitä, ettei tuntemattomia henkilöitä pidä missään tapauksessa päästää sisälle, jos heillä ei ole esittää dokumenttia henkilöllisyydestään, esimerkiksi henkilökorttia tai vastaavaa firman tunnuskorttia.

Tagged with →