Joutsan kunnanhallitus on asettanut kunnan uuden nuorisovaltuuston kaudelle 2021–2022 ja nimennyt nuorisovaltuuston edustajat kunnan toimielimiin.

Nuorisovaltuustoon asetettiin nuorten oman esityksen mukaisesti Ella Keihäsniemi (puheenjohtaja), Miro Toivonen (varapuheenjohtaja), Nina Rantanen (sihteeri), Pyry Keihäsniemi (varasihteeri), Nella Lintunen, Dalia Elwan, Mariamu Sissoho, Oona Heino, Veikko Dahlgren, Lauri Mutkala ja Peetu Natri.

Myös nuorisovaltuuston edustajat kunnan eri toimielimiin nimettiin nuorten omien esitysten mukaan. Nuorisovaltuuston edustajaksi Joutsan valtuustoon ja perusturvalautakuntaan nimettiin Nella Lintunen ja hänen varalleen Ella Keihäsniemi.

Hyvinvointi- ja sivistyslautakuntaan sekä kunnan kulttuurityöryhmään nuorisovaltuustoa edustamaan nimettiin Ella Keihäsniemi ja hänen varalleen valittiin Nella Lintunen.

Tarja Kuikka