Viime lauantaina kaksiosainen Joutsan joulupolku-tapahtuma tarjosi kaiken ikäisille toimintaa ja nähtävää. Aamupäivällä Hyvinvointituvan ympäristössä purevaa pakkasta oli mahdollisuus taltuttaa esimerkiksi osallistumalla liikuntaneuvojan vetämään tonttujumppaan tai nauttimalla Sydänyhdistyksen tarjoamaa kuumaa glögiä.

Päivän hämärtyessä Myllyltä Toivolaan johtavalle reitille sytytettiin Lions club Joutsa/Jousa ja K-Supermarket Joutsan lahjoittamat 200 kynttilää valaisemaan talvista maisemaa. Toivolassa kävijät pääsivät rauhoittumaan seurakunnan seimiasetelman äärelle sekä nauttimaan nuotion loimusta grillikatoksessa tulivastaavan kera. Vanhassa myllyssä oli askartelupaja ja leivosmyyntiä MLL:n toimesta ja siellä jaettiin kunnan kulttuuripalkinto. Myös joulupukki vieraili tapahtumassa ilahduttamassa kaikkia lastenmielisiä sekä vastaanottamassa kirjeitä. Kokonaisuudessaan reitillä arvellaan vierailleen noin reilut 300 kävijää.

Joulupolun järjestivät Joutsan kunta, seurakunta sekä yhdistykset.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Elena Hartonen (vas.) toi joulupolulla vierailleelle joulupukille oman toivomuslistansa yhdessä isänsä Mika Hartosen kanssa.

Vanhassa myllyssä askarreltiin joulukoristeita ja nautittiin jouluisesta tunnelmasta Joutsan MLL:n toimesta.
Aaamupäivällä pieni, mutta sitäkin aktiivisempi joukko osallistui Hyvinvointuvan pihalla tonttujumppaan.

Tagged with →