Luhangan kirkonkylällä päästiin yhden välivuoden jälkeen virittäytymään joulunaikaan jo perinteeksi muodostuneen Joulupolku-tapahtuman merkeissä. Lions Club Luhangan organisoimassa tapahtumassa riitti tuttuun tapaan nähtävää ja koettavaa. Paikallisten tai lähialueen tuottajien, järjestöjen sekä muiden tahojen myyntipisteistä löytyi niin käsitöitä, elintarvikkeita kuin leivonnaista kotiin viemiseksi. Myös perinteistä riisipuuroa oli tarjolla pientä korvausta vastaan. Vaikka pakkasta oli reilut parikymmentä astetta, saapui paikalle paljon kävijöitä ympäri seutukuntaa virittäytymään joulun tunnelmaan. Selvästi tapahtumaa oli kaivattu, sillä tasaisesti kirkonkylältä kylätalolle kynttilöin valaistulla reitillä vieraili järjestäjien arvion mukaan noin 200 kävijää.

Mikäli joulupolulla vieraillessa tuli kylmä, oli Luhangan paloasemalla mahdollisuus lämmitellä kahvikupposen kera ja tutustua kalustoon palokuntalaisten johdolla.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Luhangan Marttojen myyntipisteellä oli tarjolla monenlaista ostettavaa itselle tai lahjaksi.

Tunnelmallisella joulupolulla riitti kävijöitä pitkin iltaa kumpaankin suuntaan.
Rapsakka pakkaskeli toi lisätunnelmaa kylänraitin hämärtyvään iltaan.

Tagged with →