Joutsan ydinkeskustan tyhjät näyteikkunat saivat viime perjantaina uuden ilmeen, kun eri tahojen rakentamiin jouluisiin sommitelmiin kytkettiin valaistukset päälle. Pankkiaukion molemmin puolin olevissa, noin 15 eri tekijän ikkunoissa riittää katseltavaa aina yksityiskohtaisista tontun mökeistä isoihin, heijastuksella toteutettuihin pyöriviin poroihin.

Esimerkiksi Johanna Loipposen ikkunassa päästään seurailemaan tonttujen joulutohinoita, Elina Parkkosen ja Sanna Långströmin sekä oppilaiden toteuttamassa kaupunkimaisemasta puolestaan huokuu joulun ajan lämpö.

Puulan Seutuopiston ja lasten taidekoulun ikkunassa erilaiset lumiukot tuovat oman jouluntoivotuksensa ohikulkijoille. Valaistut jouluikkunat ovat ihailtavissa jouluun asti.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuvissa valikoima muutaman jouluikkunan tunnelmista.

Tagged with →