Joutsan Seutu uutisoi marraskuun alussa Keski-Suomen Osuuspankin edustajistovaalien paikallisista ehdokkaista, joita oli tiedossa kolme: Matti Auvila, Matti Kallioinen ja Arto Tupala. Sittemmin toimituksen tietoon on tullut muitakin OP-ehdokkaita, joilla on yhteyksiä Joutsan seutukunnalle.

Keski-Suomen Osuuspankin vaalissa ovat ehdolla joutsalaislähtöinen Otto Takala Espoosta ja Rutalahdesta kotoisin oleva Oskari Liias Helsingistä.

Järvi-Hämeen Osuuspankin listoilla on peräti kaksi ehdokasta Joutsan seutukunnalta: Heikki Kuurne Joutsasta ja Tero Toivonen Luhangasta. Lisäksi Järvi-Hämeen OP:n vaaleissa on ehdolla joutsalaislähtöinen Jukka Huikko Parkanosta.

Jämsän Seudun Osuuspankin vaalissa on ehdolla joutsalaislähtöinen Joonas Nurminen Jämsänkoskelta.

Vaalien viimeinen äänestyspäivä on 17.11.

Markku Parkkonen

Juttuun lisätty 16.11.2021 klo 8.35 tieto Oskari Liiaksen ehdokkuudesta.

Tagged with →