Leivonmäen Teboil on jälleen sulkenut ovensa. Asiasta tiedotettiin huoltoaseman Facebook-tilillä viime viikolla. Facebook-päivityksen mukaan huoltoaseman toiminta keskeytetään toistaiseksi. Asema oli auki vielä perjantaina, mutta ei enää tällä viikolla.

Leivonmäen Teboil-huoltamoa pyörittävän Leivon Huoltamo Oy:n emoyhtiö Roil Oy asetettiin omasta hakemuksestaan konkurssiin syyskuun lopulla.

Joutsan Seutu ei tavoittanut lukuisista yrityksistä huolimatta Roil Oy:n konkurssipesänhoitajaa kommentoimaan Leivonmäen Teboilin tilannetta.

Pitkään suljettuna ollut Leivonmäen Teboil aloitti toimintansa uudestaan viime toukokuussa ja joutui siis nyt jälleen lopettamaan.

Leivonmäen Teboilin huoltamo oli suljettuna viime vuoden keväästä tämän vuoden toukokuulle. Alun perin sulkeminen johtui koronavirusepidemiasta, mutta Roil Oy:n ja Leivon Huoltamo Oy:n omistajan Rautpohjan Moottorikerhon taloudellinen tilanne ei sallinut huoltamon avaamista ennen viime kevättä.

Roil Oy:n varsinainen liiketoiminta keskittyi vuosikymmenien ajan Jyväskylän keskussairaalan läheisyydessä olleen huoltamon ympärille. Huoltamo jouduttiin lopettamaan ja purkamaan uuden keskussairaalan rakentamisen vuoksi.

Markku Parkkonen

Tagged with →