Joutsan kunnan hallinnoimat sisäliikuntatilat Leivonmäellä suljetaan huomisesta alkaen koronatilanteen pahentumisesta johtuvana varotoimenpiteenä. Leivonmäen liikuntasali, kuntosali ja uimahalli ovat kiinni loppuviikon ajan, ja kunnan toiminnot niissä on tuolta ajalta peruttu.

Joutsan kunnan hyvinvointi- ja sivistysjohtaja Mika Sirkan mukaan kunnassa seurataan tilannetta, ja jos näyttää siltä, että Leivonmäellä todetaan edelleen uusia koronatartuntoja, on sulkua mahdollista jatkaa ensi viikolla.

– Ja sitten jos rupeaa näyttämään, että tartunnat leviävät tästä, niin sitten tietysti täytyy tehdä tarvittavia toimia muuallakin. Eli sitten on palattava varmaan esimerkiksi yhtenäiskoulussa jo näihin aiemmin voimassa olleisiin tautiturvallisin toimiin. Mutta vielä ei ole tehty tätä, kun yläkoulu- ja lukioikäisissä, eikä näissä meidän nuoremmissakaan ole ilmaantunut tartuntoja, Sirkka sanoo viitaten viimeisellä yhtenäiskoulun oppilaisiin.

Tarja Kuikka

Tagged with →