Futsal-liiga la 16.10. Espoo: GFT-JoSePa 10-2.

JoSePan sijoitus sarjataulukossa (tilanne 18.10.): 9:s.

JoSePa kohtasi Futsal-liigassa sarjan kärjessä olevan GFT:n Espoossa. Kotijoukkue ei armoa antanut vaan pyöritteli hyvin kapealla miehistöllä matkassa olleet vieraat pyörryksiin maalein 10-2 (3-0).

JoSePalle viime viikot ovat olleet haasteellisia: pienet loukkaantumiset, flunssa ja armeija ovat verottaneet pelaamaan kykenevää miehistöä kovalla kädellä. Espooseen lähti kuitenkin pieni mutta motivoitunut joukkue. Käytännössä seitsemällä pelaajalla peliä pyörittäneet vieraat saivatkin ottelun alussa ihan laatupaikkoja, mutta vapauttavaa avausmaalia ei saatu aikaiseksi.

Puoliajalle asti JoSePa pysyi suht hyvin kyydissä mukana, mutta toisella jaksolla laadukkaalla ja laajalla rosterilla pelannut GFT pudotti vieraat kyydistä. Väsyneeltä JoSePalta loppuivat lopussa jalat ja usko, joten loppunumerot repsahtivat murskanumeroiksi.  Joonas Manzo taituroi JoSePan molemmat maalit, Elias Paappanen ja Jarkko Kosunen saivat syöttöpisteen per mies. Tosiasia lienee se, että peleissä kärkijoukkueita vastaan JoSePan miehistö ei juuri loukkaantumisia tarvitse; koko rosteri pitäisi silloin olla käytössä. Tällä kertaa annettiin liikaa etua joukkueelle, jonka kanssa terveenäkin mennään välillä vähän liian lujaa.

Ensi viikonloppuna haastavat vieraspelit jatkuvat, Vieraskiertue suuntautuu lumirajalle, missä on Tornio vastassa lauantaina ja Kemi sunnuntaina.

Petri Hentinen

Kuva: JS Arkisto.

Tagged with →