Itä-Päijänteen riistanhoitoyhdistyksen hirvenhaukkumestaruudet ratkottiin 6.10. Leivonmäen metsästysseuran järjestämien hirvenhaukkukokeiden yhteydessä. Koekeskuksena oli Leivonmäen urheilutalo. Rhy:n mestaruudesta kilpaili kolme koiraa.

Jämtlanninpystykorvanarttu Mustikkaharjun Ewe uusi voittonsa viimevuotiseen tapaan haukkumalla hyvän 89 pisteen tuloksen, omistaja on Matti Haapala Joutsasta. Toiseksi sijoittui jämtlanninpystykorvauros Hirvirannan Sami, omistaja Matti Onali Joutsasta ja kolmanneksi harmaa norjanhirvikoirauros Hepovaaran Jekku, omistaja Paavo Nieminen Joutsasta.

Kilpailun ylituomarina toimi Timo Rauhala Jämsästä ja maastomestarina Pekka Partala Jyväskylästä.

Tulokset: 1) Mustikkaharjun Ewe 89p. om. Matti Haapala, Joutsa, 2) Heta 70,50p. om. Kalevi Laitinen, Toivakka, 3) Hirvirannan Sami 51p. om Matti Onali, Joutsa, 4) Hupi Hulin Elmi 14p. om. Tommi Ruokosuo, Toivakka, 5) Hepovaaran Jekku 14p. om Paavo Nieminen, Joutsa.

Jyrki Ilmonen