Joutsan Kokoomus Ry:llä on perjantaina 8.10.2021 sääntömääräinen syyskokous. Kokouspaikka on kahvila Hypoteekki.

Toivoisin uudelle valittavalle hallitukselle työrauhaa ja sääntöjen noudattamista. Pari vuotta on mennyt täysin ala-arvoisesti ja kokoomuksen nimeä ei ole kunnioitettu eikä yhteistyötä muiden puolueiden kanssa saatu samalle viivalle kunnalliselämässä.

Kaikesta huomaa, että meiltä puuttuu yhteistyökyky asioita valmisteltaessa ja äänemme ei pääse kuulumaan, koska tämä “eriävämielipide” on tullut lopputuloksen esteeksi.

Kirjoitan tämän viestin kokoukseen, koska en pääse osallistumaan kummityttöni 50-vuotisjuhlien saman aikaisuudella. Toivon kokoukseen osallistuvilta harkintaa valinnoissa, jotta saataisiin Kokoomus jälleen nousuun!

Rauno Ahola
44 vuotta erilaisissa kunnan ja yhdistysten tehtävissä olleena

Puheenvuoro-palstan kirjoitukset ovat Joutsan Seudun lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Tagged with →