Ensi vuoden tammikuussa käytävien aluevaalien ennakkoäänestyspaikkoina Joutsassa toimivat Joutsan terveysasema ja Leivonmäen kirjasto. Paikat ovat samat kuin tämän kesän kuntavaalien ennakkoäänestyksessä.

Aluevaalit järjestetään 23.1. ja vaalien ennakkoäänestysaika on 12.–18. tammikuuta. Ennakkoäänestysaikana Joutsan terveysasemalla voi äänestää arkipäivisin ja lauantaina rajattuina kellonaikoina, Leivonmäen kirjastossa torstaina ja perjantaina niin ikään rajattuina kellonaikoina.

Vaalitoimikunta suorittaa äänestyksen laitoksissa. Laitosten osalta äänestyspaikat ovat Joutsassa Palvelukeskus Jousi ja Huuponhovi, Esperi Kaari, Attendo Erkinpuisto, Joutsan Kartanokoti, Joutsan Palvelukoti, terveyskeskuksen vuodeosasto ja Kirkkokankaan kerhotila.

Varsinaisena vaalipäivänä äänestyspaikkoja ovat äänestysalueella 1 eli Joutsan äänestysalueella Joutsan terveysasema ja äänestysalueella 2 eli Leivonmäen äänestysalueella Kurkiauran koulu.

Tarja Kuikka