Ohjelmistoyritys Visma Software Oy on ostanut joutsalaisen Jussi Seppälän (kuvassa) ja jyväskyläläisen Vesa Vesterisen yrityksen Fikuro Oy:n sekä Fikuron kehittämän ohjelmiston. Fikuron ohjelmisto on selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä pk-yrityksille erityisesti valmistavaan teollisuuteen.

Visma Software on johtava toiminnanohjaus- ja taloushallintojärjestelmien toimittaja Suomessa. Yhtiön järjestelmiä käyttää yli 14.000 asiakasta ja niissä hoidetaan yli 80.000 yrityksen taloushallintoa. Visman mukaan Fikuro Oy:n ohjelmisto täydentää yhtiön ohjelmistovalikoimaa erityisesti valmistavan teollisuuden toimialalla.

Nyt julkistetun kaupan myötä Fikuro Oy:n toiminta ja asiakassuhteet jatkuvat ennallaan. Henkilöstö siirtyy Visman palvelukseen ja asiakaspalvelu jatkuu kuten tähänkin asti. Sekä Vesterinen että Seppälä ovat ennen Fikuron perustamista työskennelleet Visman palveluksessa.

Markku Parkkonen

Tagged with →