Levälahden sillan remontti valmistui viime viikolla päivän etuajassa. Liikennöinti uusitulla sillalla alkoi torstaina, jolloin kiertotiejärjestelyt Kälä-Pajulantien kautta poistettiin. Seututie 431 on näin ollen normaalissa käytössä.

– Loppuviikolle jäi enää pieniä viimeistelytöitä. Viikolla 42 sillalle tehdään vielä pienet bitumikaistat kaiteiden oheen, mutta muuten kaikki on valmista ja silta käytössä, kertoo työpäällikkö Pekka Ulvila pääurakoitsijana olleesta Oteran Oy:stä.

Levälahden vesistösilta oli yli 80-vuotias, ja se oli todettu huonokuntoiseksi siltojen kuntoluokituksessa. Remontissa sillan vanha betonirakenteinen kansilaatta korvattiin uudella elementtirakenteisella betonikannella. Lisäksi sillankaiteet ja siltapaikan tiekaiteet uusittiin.

Janne Airaksinen

Remontissa Levälahden sillan vanha betonirakenteinen kansilaatta korvattiin uudella elementtirakenteisella betonikannella. Lisäksi sillankaiteet ja siltapaikan tiekaiteet uusittiin. Kuva: Markku Parkkonen.

Tagged with →