Leivonmäen Teboil-huoltamoa pyörittävän Leivon Huoltamo Oy:n emoyhtiö Roil Oy on sanomalehti Keskisuomalaisen tietojen mukaan asetettu omasta hakemuksestaan konkurssiin.

Keskisuomalaisen haastatteleman pesänhoitaja Eero Urtin mukaan Leivonmäen Teboilin toiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan.

Pitkään suljettuna ollut Leivonmäen Teboil aloitti jälleen toimintansa viime toukokuussa. Huoltamolla on ollut tarjolla kahvilan tuotteita sekä pikaruokaa.

Leivonmäen Teboilin huoltamo oli suljettuna viime vuoden keväästä tämän vuoden toukokuulle. Alun perin sulkeminen johtui koronavirusepidemiasta, mutta Roil Oy:n ja Leivon Huoltamo Oy:n omistajan Rautpohjan Moottorikerhon taloudellinen tilanne ei sallinut huoltamon avaamista ennen viime kevättä.

Roil Oy:n varsinainen liiketoiminta keskittyi vuosikymmenien ajan Jyväskylän keskussairaalan läheisyydessä olleen huoltamon ympärille. Huoltamo jouduttiin lopettamaan ja purkamaan uuden keskussairaalan rakentamisen vuoksi.

Markku Parkkonen

Tagged with →