Joutsan kunnan talous- ja hallintojohtajan virkaa tavoittelee uuden haun myötä tällä hetkellä 17 hakijaa. Heistä yhdeksän on uusia hakijoita ja loput olivat mukana jo edellisellä hakukierroksella.

Hakijat ovat ekonomi Olli Järvinen Lahdesta, kauppatieteiden maisteri Janne Karaus Espoosta, tradenomi yamk Kirsi Kellokangas Helsingistä, kauppatieteiden maisteri Ismo Kukkonen Jyväskylästä, yhteiskuntatieteiden maisteri Anssi Lahnalampi Kokkolasta, oikeustieteen maisteri ja kauppatieteiden maisteri Rauno Maaninka Oulusta, restonomi yamk ja tradenomi yamk Mari Miettinen Pieksämäeltä, siivousteknikko Elina Moisio Jyväskylästä, talouspäällikkö ja yo-merkonomi Harri Paananen Jyväskylästä, hallintotieteiden maisteri Matias Sakari Penttinen Humppilasta, kauppatieteen maisteri ja ekonomi Antti Ritvonen Espoosta, tradenomi yamk Suvi Rossi Helsingistä, ekonomi Juha Savela Espoosta, filosofian maisteri Mira Marianne Tallberg Sipoosta, restonomi yamk Tuula Tolvanen Espoosta, hallintotieteiden maisteri Petriina Wäre Askolasta ja terveystieteiden maisteri Anne Ylönen Hankasalmelta.

Joutsan kunnan talous- ja hallintojohtajan virka julistettiin hakuun alun perin heinäkuussa edellisen viranhaltijan irtisanouduttua. Ensimmäisessä haussa hakijoita oli kahdeksan, joista kaksi eteni loppusuoralle haastatteluun. Sittemmin viran hakuaikaa päätettiin kuitenkin jatkaa edelleen.

Tarja Kuikka