Keski-Suomen sairaanhoitopiirin valtuusto teki 21.9. pidetyssä kokouksessa valintoja liittyen valtuuston puheenjohtajistoon, hallitukseen ja tarkastuslautakuntaan. Joutsalaisia kokoonpanoissa edustaa Eero Peltoniemi (sd.), joka valittiin tarkastuslautakuntaan varajäseneksi.

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Juha Suonperä (kok.), 1. varapuheenjohtaja on Janne Luoma-aho (ps.) ja 2. varapj Ilkka Pernun (vas.). Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tony Melville (sd.), 1. varapj on Anna-Kaarina Autere (vihr.) ja 2. varapj Mikko Seppälä (kesk.). Toimikausi määräytyy sote- ja maakuntauudistuksen lainsäädännön mukaisesti vuoden 2022 loppuun.

Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Ulla Palmu (kok.) ja varapuheenjohtajaksi Satu Kytölehto (sd.). Peltoniemi on Kytölehdon henkilökohtainen varajäsen.

Janne Airaksinen

Korjattu klo 11.56 Juha Suonperän nimi ja puoluekanta. Asiasta kertoneessa alkuperäisessä tiedotteessa oli virhe.